Framtidsplaner för apparna

Jag har under en tid inte haft någon direkt inspiration att vidareutveckla mina appar. Den senaste tiden har jag dock funderat lite på vad man skulle kunna göra för att göra dem bättre. De idéer jag har just nu, bygger mycket på Live Tiles.

Avgångar

Till planerna hör bland annat att kunna fästa sin/sina favorithållplatser på startskärmen, för att snabbare få upp listan på kommande turer. Detta eliminerar den väntetid som finns mellan att appen startar och att man kan välja hållplats.

Det är iofs rätt stor skillnad på uppstartstiden mellan olika telefoner har jag märkt. HTC Titan startar appen och laddar hållplatslistan på nolltid, medan min Nokia 920 tar en god stund på sig att göra samma sak…

Styren

Här kommer jag förmodligen lägga till möjligheten att antingen välja vilken station som är ens favorit och/eller fästa sina favorit-stationer på startskärmen. Då Windows Phone är begränsat till att köra en bakgrundprocess, som oftast, en gång i halvtimmen, så känns det mer motiverat att i den här appen lägga till att den hämtar information om antal cyklar/platser och uppdaterar Live Tile med informationen.

leave your comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.